torsdag 20 januari 2011

Känns som helg

I dag teknik 13-16. I morgon teknik 13-17. Lyx!!! På måndag börjar skolan på riktigt kan man säga, med ett ateljeprojekt (större projekt man jobbar med mest hela tiden). Tekniken verkar bra, den kursansvariga läraren var den gladaste föreläsare jag någonsin sett, söt. Och den andra föreläsaren var också bra. Båda kvinnor! Inte det vanligaste i byggbranschen fast kanske vanligare i skolvärlden i och för sig (även om den andra mest jobbade som konsult). Hur som helst ska det handla om energi och installationer, VVS och sånt där.

På kvällen var jag på Mejeriet som är Lunds "fan zone" under handbolls-vm och såg först ett balkandiscoband och sen Sverige-Polen-matchen. Är ju omöjligt att inte heja på Polen när jag är i Sverige bland massa svenskar på något vis så det var ju lite tråkigt att de förlorade men det var trevligt med en liten kvällsaktivitet ändå. Nu ska jag dricka kvällste!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Etiketter

Bak (4) Böcker (8) Fina saker (28) Inspiration (3) Kraków (3) Kultur (7) Norge (3) Polen (4) Politik (17) Pyssel (15) Recept (6) Rom (6) Skolsaker (35) Träning (1) Turister (2) Utflykter (14) Utlandet (19)